Produkter for vicarli spain (3)

Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon. Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais. SMAKSNOTATER Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner. Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær. Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima
Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

{"Nez":"små røde bær, modne røde frukter\n","Accord metvin":"rødt kjøtt, vilt, gourmetretter\n","Appellation":"Minervois\n","Conditionnement":"Pakking: Kartong med 6 flasker à 75cl\n","Label":"Beskyttet geografisk betegnelse","Cépage":"Druetype: Carignan, Syrah\n","Bouche":"aromaer av små røde bær og modne røde frukter, orientalske krydder, kraftig men ikke aggressiv\n","Taux d’alcoolémie":"Alkoholinnhold: 14% vol\n","Temps de garde":"Lagringstid: 10 år\n","Œil":"Øye\nrødlig, mørk og intens, lilla nyanser\n","Le conseil de l’œnologue":"serveres mellom 17 og 19°C\n","Vinification":"Maceration semicarbonique. Etter fermenteringen lagres vinen i ståltanker frem til tapping.\n","Millésime":"Årgang: 2019\n","Domaine":"Domaine du Siestou\n","Culture":"Økologisk\n"}
Montagny

Montagny

Lys gylden med grønn-sølv refleksjoner. Blomsteraktige noter (akasie, liljekonvall) og fruktige noter (pære, hvit fersken, ferske druer). Frisk og rik, ganen er mineral med en veldig vakker ettersmak.